Automatyczne skrzynie biegów

tematyczne o automatycznych skrzyniach biegów


Dzisiaj jest 17 lis 2017 19:14


Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wymiana elektrozaworów w DP0
PostZamieszczono: 10 wrz 2014 12:49 

Rejestracja: 10 wrz 2014 12:45
Posty: 2
witam -
jezeli potrzebuje wymienic oba elektrozawory modulujace w DP0, to czy trzeba przeprowadzic jeszcze komputerowa adaptacje skrzyni po wymianie? olej oczywiscie wymienie jednoczesnie.
Pozdrawiam.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Wymiana elektrozaworów w DP0
PostZamieszczono: 16 wrz 2014 11:45 
Administrator

Rejestracja: 06 sty 2009 16:41
Posty: 9072
Nie trzeba, jak wymieniasz stary typ elektrozaworów na nowe to potrzebna ich kalibracja


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Wymiana elektrozaworów w DP0
PostZamieszczono: 16 wrz 2014 11:51 

Rejestracja: 10 wrz 2014 12:45
Posty: 2
dzieki. Jak sie robi taką kalibracje? czego potrzebuje...? pozdrawiam.


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Wymiana elektrozaworów w DP0
PostZamieszczono: 16 wrz 2014 11:53 
Administrator

Rejestracja: 06 sty 2009 16:41
Posty: 9072
Urządzenia diagnostycznego CLIP


Na górę
Offline Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Forum o automatycznych skrzyniach biegów. Porady, informacje, giełda.
© StylerBB.net, 2008

Strony internetowe: Studio Graficzne